maanantai 12. huhtikuuta 2010

Parmankinkku-tomaatti-mozzarellabruschetat

Parmankinkkumuisteloiden innoittamana päätin tehdä vielä iltapalaksi bruschettoja tomaatin, mozzarellan, parmankinkun, sekä tuoreen basilikan kera.  Tähän malliin: 


---

Parmankinkku-tomaatti-mozzarellabruschetat

valkosipulia
oliiviöljyä
maalaisleipää tms. 
tomaattia 
mozzarellaa
parmankinkkua
tuoretta basilikaa
suolakukkasia, maldon-suolaa tms.
mustapippuria

Purista/pilko valkosipulinkynnet oliiviöljyn sekaan ja sivele valkosipuliöljy leipäsiivuille. Paahda leipiä uunissa 200°C:ssa n. 5 min tai kunnes ne ovat kullanruskeita. Ripottele suolaa leiville ennen täytteiden lisäämistä (näin valkosipulin paahtunut maku tulee paremmin esille). Lado täytteet leiville ja viimeistele mustapippurilla (ja halutessasi hyvälaatuisella oliiviöljyllä). 


---

Yksinkertaista mutta aina yhtä hyvää.




1 kommentti: