Parmankinkkumuisteloiden innoittamana päätin tehdä vielä iltapalaksi bruschettoja tomaatin, mozzarellan, parmankinkun, sekä tuoreen basilikan kera. Tähän malliin:
---
Parmankinkku-tomaatti-mozzarellabruschetat
valkosipulia
oliiviöljyä
maalaisleipää tms.
tomaattia
mozzarellaa
parmankinkkua
tuoretta basilikaa
suolakukkasia, maldon-suolaa tms.
mustapippuria
Purista/pilko valkosipulinkynnet oliiviöljyn sekaan ja sivele valkosipuliöljy leipäsiivuille. Paahda leipiä uunissa 200°C:ssa n. 5 min tai kunnes ne ovat kullanruskeita. Ripottele suolaa leiville ennen täytteiden lisäämistä (näin valkosipulin paahtunut maku tulee paremmin esille). Lado täytteet leiville ja viimeistele mustapippurilla (ja halutessasi hyvälaatuisella oliiviöljyllä).
---
Yksinkertaista mutta aina yhtä hyvää.
hoplaa
VastaaPoista