sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Vihreä herkkusienipasta

Sarjassamme helppoa ja nopeaa: 

---

Tuoreilla yrteillä viimeistelty herkkusienipasta

Herkkusieniä
(Valkosipulia)
Basilikaa
Rucolaa
Pastaa
Parmesaania, pecorinoa tai muuta juustoa raastettuna
Suolaa
Pippuria
Oliiviöljyä


Paahda kokonaiset herkkusienet öljyssä kuumalla pannulla ja mausta suolalla, pippurilla ja valkosipulilla (lisää valkosipuli vasta paahtamisen loppumetreillä, jottei se pala). Kiehauta pasta, raasta juusto ja hienonna reilusti basilikaa ja rucolaa. Sekoita paahdetut sienet, yrtit sekä juustoraaste pastan sekaan ja viimeistele lorauksella oliiviöljyä. Tarkista maku ja lisää vielä tarvittaessa suolaa (ja/tai pippuria). Tulipa mieleen, että makua raikastamaan sopisi varmasti maltillinen tujaus sitruunanmehua tai jopa raastettua sitruunankuorta! 


---



1 kommentti:

  1. Njam, vaikuttaa tosi hyvältä!

    Törmäsin blogiisi tänään ihan vahingossa erään googlailun seurauksena ja pistin heti seurantaan; törmään ihan liian vähän simppeleihin ruokablogeihin, joista löytää muutakin kuin pelkkää kaninruokaa grillattuna ja kaninruokaa kastikkeella (kaikella kunnioituksella kasvisruokailijoita kohtaan).
    Kiitos tästä :)

    VastaaPoista